onsdag, juli 26, 2006

Ei lita sommaroppdatering frå bandet...

Heisann!

Me håpar fansen hev ein skikkeleg god sommar og nyt ferien! På bandfronten skjer det ikkje so mykje akkurat no. Me hadde ein privat konsert i Fyresdal for eit par veker sidan, men utanom det er me alle opptekne med jobbing og med å kome opp med nye musikalske idear. Når det gjeld Sugar Plum Fairies' driv med stadig og leikar med ideen om å gjere ei konseptplate om utvandring til Amerika. Me har fleire songar klare, men me må gjere litt meir research føri detti skal bli noko av. Men, det er gode sjansar for at det blir det skal dikkon sjå!

Elles er Merethe og eg involvert i eit prosjekt som heiter Lyrikkavdelingen. Her er planen, saman med 6 andre veldig talentfulle musikarar frå andre stader i Noreg, å sjåom me kan spele inn eit album med tonesetjingar av norske dikt. Det er eit veldig spennande prosjekt som me kjem attende med meir om ved eit seinare høve.

Øyvind planlegg også å spele inn ein live EP saman med den amerikanske bluegrass og folk-artisten Breadfoot (også kjent som Stephen Meyers) frå Brooklyn i New York, under namnet Breadfoot & Berge. Denne nye duoen er i kontakt med fleire spelestadar om eit mogleg opplegg for dette. Repertoaret vil etter planen bestande av ein miks av amerikansk, irsk, britisk og norsk folkemusikk.

Det var det, for denne gong! Vil de høyre meir av oss snart, so føreslår eg at dikkon tek dikkon ein tur til Fyresdal den 31. august. Det er planlagt ein kulturkveld i bygda i høve at biskopen i Agder er på visitas, og me har blitt spurt om å delta. Detaljane kring programmet er ikkje heilt klare enno, men fylg med på bloggen so kjem der meir.

Til me snakkast att, ha ein fortsatt fortreffeleg sommar!!

Beste helsing,

SUGAR PLUM FAIRIES